Missie M24

VERFRISSEND, VLOT & VERBINDEND

Wat ons beweegt

“Moslims die permanent participeren en bijdragen aan het maatschappelijk debat”. Daar staat M24 voor. Een krachtige samenleving is in onze visie, een samenleving waarin eenieder een volwaardige plek inneemt en van daaruit een betekenisvolle en positieve bijdrage levert. Niet alleen als individu, maar vooral ook samen. Deze krachtige samenleving is wat M24 beweegt. En dat willen we laten zien en ook laten horen.

Wat we willen

We willen vooral het positieve geluid van moslims laten horen in het maatschappelijk debat. Tegelijkertijd willen wij de verbinding maken en houden met de andere Nederlanders. Wij streven naar een medialandschap waarin iedereen, zowel moslims als niet moslims, zich herkennen. Om dit te bereiken werkt M24 met makers die, net als wij, geloven dat diversiteit onze samenleving mooier, sterker en krachtiger kan maken.

Wat we doen

M24 maakt programma’s voor tv, radio en internet. De rode draad in onze programma’s is de verbinding tussen mensen, ongeacht hun geloof of achtergrond. Hierbij ligt de focus van onze makers bij moslims en hun belevingswereld. M24 is eigentijds, verfrissend, verbindend en een tikkeltje eigenwijs. Zo maken we ons medialandschap toegankelijk en herkenbaar voor iedereen!

Steun M24 en word lid

Steun jij onze missie en wil jij bijdragen aan een positief geluid van moslims via kwalitatief hoogstaande programma’s op radio, tv of online? Word dan lid van M24. Met een kleine jaarlijkse bijdrage van €7,50 hoor jij straks bij deze unieke M24-community.

Brahim Azamouri
Brahim Azamouri oprichter en directeur

Bestuur

Amal Kharkhach - van Caem
Amal Kharkhach - van Caemvoorzitter
Nora Akachar
Nora Akacharvice voorzitter
Mostafa Hilali
Mostafa Hilalisecretaris
Yeter Akin
Yeter Akinpenningmeester

Raad van toezicht

Mohamed Bouzia
Mohamed Bouziavoorzitter
Zuwena Hurtak
Zuwena Hurtakvicevoorzitter
Sjoukje Rietbroek
Sjoukje Rietbroeklid RvT
Fouad Sidali
Fouad Sidalilid RvT
Lody van de Kamp
Lody van de Kamplid RvT
Chantal Tjin
Chantal Tjinlid RvT